Cautare

1288 de rezultate pentru "stirile pro tv04" (3.27 secunde)
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Aceasta criza intervine intr-un moment oricum delicat pentru partidele aflate la guvernare, respectiv primul tur al alegerilor locale, cu rezultate importante obtinute de partidele politice pro-moscovite si marcate de castigarea municipiului Balti de unul dintre pionii activi ai Federatiei Ruse in Republica Moldova, castigarea municipiului Orhei de un milionar dubios, acuzat de devalizarea sistemului bancar de peste Prut si, in sfarsit, cu un anuntat tur II pe muchie de cutit privind capitala Chisinau, cu sanse pentru candidatul socialistilor moldoveni, afiliati Moscovei.
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Tabara pro-Tariceanu spune ca un PNL dirijat de Stolojan pune acut problema aducerii partidului sub influenta, daca nu chiar controlul, lui Basescu.
Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Tabara pro-Tariceanu spune ca un PNL dirijat de Stolojan pune acut problema aducerii partidului sub influenta, daca nu chiar controlul, lui Basescu.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif.
45% dintre ei se declara nemultumiti, nestiind ce sa faca cu atata timp liber, citeaza Stirile Pro TV, aratand ca Japonia e tara in care se moare de karoshi, adica de prea multa munca - Politico scrie ca PMI si Juul recruteaza high flyers si numesc in fruntea birourilor din Washington DC experti in relatii externe si comunicare, precum fostul procuror general din Massachusetts, fostul avocat al Food and Drug Administration de pe vremea lui Bush;
Monitorizarea a vizat perioada 1-29 februarie si s-a facut la posturile de televiziune TVR1, TVR2, Antena 1, Antena 3, Prima TV, Pro TV, Realitatea TV, B1 TV, National TV, OTV, si de radio - Radio Romania Actualitati, Europa FM si Radio Guerrilla.
Ulterior, contactat de Stirile PRO TV, Turcan a calificat aceste informatii drept "o intoxicare". Pe doua bloguri apartinand unor jurnalisti, www.sutu.ro si www.pesurse.ro, au aparut duminica informatii conform carora presedintele Traian Basescu se afla internat fie la Spitalul Militar Central, fie la Spitalul Victor Babes.
Nu toata lumea are o vedere foarte buna sa citeasca pe verso si nu toata lumea are cultura chimiei ca sa stie ce inseamna E47 si nu stiu cat mai scrie pe acolo", declara Prigoana pentru Stirile Pro Tv, adaugand ca va initia un proiect de lege pe aceasta tema, informeaza Gandul.
Stirile n-au program. ... Chiar si dupa Pro. Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
Sport.ro, stirile sportive de la Pro TV si RTV-ul, de exemplu, ar avea serios de suferit daca nu l-ar mai putea filma pe Gigi Becali la palat, pe holurile Palatului Parlamentului si in tribune la meciurile Stelei, ori daca nu l-ar avea pe acesta in studio sau macar la telefon.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
Stirile Pro TV: REVELION 2015. Google le ureaza utilizatorilor sai un An Nou Fericit! , printr-un DOODLE Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul de pe pagina sa principala, miercuri, in ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor sai un An Nou Fericit!.
Stirile Pro TV : Ce risca elevii care vor sa copieze la BAC cu ceasuri inteligente sau ochelari cu bluetooth. Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze.
Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Rationamente pro domo, in favoarea jurnalismului in retea! ... La BBC News, a aparut un hub pentru stirile si informatiile provenite de la publicul larg, in cadrul carora informatiile adunate sunt verificate cu instrumentele clasice ale jurnalismului â€" contactul telefonic sau intervievarea martorilor.
Stirile Pro TV informeaza: iLikeIT. China, tara care copiaza absolut orice, la preturi de nimic. Cum arata o replica Apple Watch sau Porsche Macan De la o carcasa de telefon la o masina de lux, orice poate fi copiat in China.
Stirile Pro TV :
google-analytics.com